Mijn naam is Phyllis den Brok en ik ben de eigenaresse en kok van AnderssS. Graag wil ik met mijn keuken en gerechten mensen laten kennis maken met hoe lekker en gevarieerd het eten van groente kan zijn. Daarom is alle catering die ik verzorg 100% plantaardig en biologisch. Bij elke cateringopdracht maak ik een nieuw menu, waarin u uitgebreid kunt kennis maken met diverse smaken en bereidingswijzen van minimaal 10 verschillende soorten groenten.

Laat u verrassen en inspireren door een persoonlijke, ambachtelijke en zeer smaakvolle keuken!

Alle gerechten zijn gebaseerd op de groenten van het seizoen. Bij elke cateringopdracht wordt er vers gekookt met de groenten die er die week zijn geleverd door de lokale boer. Al deze producten zijn op een biologische manier geteeld en bewerkt, omdat ik het belangrijk vind om zorgvuldig om te gaan met mens en natuur. Met name waar deze het meest kwetsbaar is.

Foto AnderssS

Afhankelijk van uw vraag worden er diverse gangen geserveerd, een buffet of b.v. een lunch. Elk eetmoment bestaat uit een aantal verschillende gerechtjes als een soort ‘proeverij’. Hier ziet u een voorbeeld van het voorgerecht dat ik die week heb gekookt voor mijn gasten: geroosterde maiskolfjes, spinaziesoep, gemarineerde paprika, roggebrood met vijg-appelspread en een toastje met humus. Uiteraard alles huisbereid en volledig plantaardig.


Ook t.a.v. de personele bezetting heeft catering AnderssS een andere werkwijze. Alle werkzaamheden worden door mijzelf uitgevoerd: ik doe zowel de inkoop, het koken op locatie als de schoonmaak. Verder verzorg ik kookworkshops, catering en diners op aanvraag. Tot slot begeleid ik mensen bij het krijgen en behouden van een gezonde leefstijl (voor meer informatie hierover zie het onderdeel Coaching op de website).

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial