AnderssS is een plek waar voedsel centraal staat. Het is zowel een biologisch plantaardig restaurant, als een plek voor coaching voor een veerkrachtige leefstijl en het breed versterken van de gezondheid. Dit alles met eten & drinken als uitgangspunt.

Ik heb al ruim 20 jaar ervaring op het gebied van eten en drinken zowel als manager binnen zorgorganisaties als ook als zelfstandige via interim- opdrachten en projectmanagement. Ik heb echt passie voor mijn vak. Kenmerkend voor mijn manier van werken is dat eten en drinken altijd wordt gezien als een middel om andere doelen te bereiken zoals betere gezondheid, mobiliteit, zelfredzaamheid, je waardevol voelen en een passend sociaal netwerk.

 

Ik heb ervaring met individuele coaching, groepsbegeleiding, workshops, intervisie en supervisie, implementeren van een nieuwe werkmethodiek en ondersteuning van bedrijfsontwikkeling. Ik heb daarbij gewerkt met de volgende sectoren: lokale en provinciale overheid, foodsector, zorg- en welzijnsinstellingen, burgerorganisaties en diverse beroepsgroepen.

Daarnaast heb ik ervaring binnen het onderwijs zowel wat betreft onderzoek, lesgeven, student begeleiding als onderwijsontwikkeling binnen universiteiten, hogescholen en middelbaar en lager beroepsonderwijs.

Ik heb het boek ‘Meer eten minder zorg!’ geschreven. Hierin wordt mijn aanpak ‘Actief met Eten’, om kwetsbare mensen te ondersteunen waardoor ze zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven, op een praktische manier toegelicht.

Voor meer informatie over het boek, zie: meeretenminderzorg.nl

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial