AnderssS Coaching

AnderssS ondersteunt mensen bij het verbeteren van de eigen leefsituatie en gezondheid. Dit doe ik vanuit de visie van Salutogenese: het breed versterken van de fysieke en mentale gezondheid. Hierbij gaat het om een benadering van de mens, die zich breed richt op factoren die gezondheid en welbevinden versterken zoals eten & drinken, waardevolle dagactiviteiten, dagritme, stress, spijsvertering, zelfredzaamheid, omgeving en kwaliteit van leven.

AnderssS Coaching

Ik verzorg begeleiding, workshops, coaching, presentaties en creatieve interventies op het gebied van koken, zelfredzaamheid, gezonde leefstijl en (sociale) duurzaamheid. Ik doe dit zowel individueel als in groepsverband. Ik wil hier graag mensen mee inspireren om op een andere en duurzame manier naar eten en drinken, zelfredzaamheid en gezondheid te kijken.
Ik werk zowel in privé-settings en bij mensen thuis, als binnen (zorg)instellingen, bedrijven en gemeenten.

AnderssS Coaching

Ook begeleid ik mensen in het versterken van hun mentale en fysieke gezondheid, om zolang mogelijk zelfstandig te kunnen blijven leven. Dit kan zijn naar aanleiding van een ongeluk, ziekte of ouderdom, maar ook bij een burn-out, gewichtsproblemen of specifieke lichamelijke of psychische klachten. Dit is zowel binnen de ouderenzorg als binnen de gehandicaptenzorg als in de thuissituatie. Ook is individuele begeleiding hierin mogelijk.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial