Het menu
Het menu is gebaseerd op de groenten van het seizoen. Elke week wordt vers gekookt van de groenten die die week geleverd zijn door de boer. Dit betekent dat het menu elke week verandert. Hieronder zie je een voorbeeld van een voorgerecht:
Geroosterde maiskolfjes, spinaziesoep, gemarineerde paprika, roggebrood met vijg-appelspread en een toastje met huisbereide humus.
Er is een 3-gangen menu met een voor-, hoofd- en nagerecht. Je kiest zelf hoeveel gangen je wilt eten.
Voor het menu is de prijs 28,50. Het voor- en nagerecht kosten elk 5,50. Het hoofdgerecht is 18,50.
Restaurant AnderssS wil haar gasten graag laten kennis maken met andere gerechten dan het standaard aardappelen / groente / vlees-vis. Daarom bestaat elke gang uit een proeverij van een verschillend aantal gerechtjes zodat de gast op die manier kan proeven wat er allemaal mogelijk is met alleen plantaardige producten. Hieronder een voorbeeld van een hoofdgerecht:
Een zelfgemaakte bloemkoolburger, kokos-andijviestamppot uit de oven, gebakken rijst op koolblad, gemarineerde bietjes, zoet/zure salade, tomaatje uit de oven en gestoofde bladgroente.